Länsstyrelsens våtmarksverktyg

Länsstyrelserna har skapat ett gemensamt våtmarksverktyg som kan kan vara lite intressant att titta på.

Våtmarksverktyget är tänkt för dig som är intresserad av att anlägga eller restaurera en våtmark. Det skapades för att förenkla sammanställning av geografisk relevant information. Denna geografiska information är viktig för handläggare, konsulter och tjänstemän som bedömer våtmarksprojekt i sitt arbete.Våtmarksverktyget är också tänkt att underlätta sammanställning av kartmaterial inför en anmälan om vattenverksamhet eller om du söker stöd för ditt våtmarksprojekt via LBPLONA eller LOVA.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. zortilo nrel skriver:

    With havin so much content do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of completely unique content I’ve either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my agreement. Do you know any ways to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.

  2. zortilonrel skriver:

    You really make it seem really easy along with your presentation but I in finding this topic to be really one thing which I feel I’d by no means understand. It kind of feels too complex and extremely large for me. I am looking forward in your subsequent submit, I will try to get the cling of it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *