Ny skrift om täckdikning

Täckdikningsföreningen i Finland har tidigare i år gett ut en svensk utgåva av deras underhållsguide för täckdikning. Skriften hjälper jordbrukaren att diagnostisera dåligt fungerande dränering och rekommenderar åtgärder för att förbättra situationen.

Täckdikningsföreningen i Finland har tidigare i år gett ut en svensk utgåva av deras underhållsguide för täckdikning. Skriften hjälper jordbrukaren att diagnostisera dåligt fungerande dränering och rekommenderar åtgärder för att förbättra situationen. Den främsta målgruppen är jordbrukare och rådgivare. 

Publikationen finns att hämta på föreningens hemsida: https://www.salaojayhdistys.fi/wp-content/uploads/2023/06/Underhall-av-tackdiken_www.pdf  Den gavs ursprungligen ut på finska år 2022.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.