Snart är det årsmöte!

Hydrotekniska Sällskapets årsstämma kommer hållas tisdagen den 27 februari 2024 kl. 16.00. Mötet hålls i Biosfären, MVM-huset, SLU, Lennart Hjelms väg 9, Uppsala och det är även möjligt att delta digitalt via zoom. Vill du delta via zoom måste det anmälas i förväg. Det gör du genom att svara på kallelsen till årsmöte. Har du inte fått en kallelse? Kontakta följande mejl: info@hydrotekniskasallskapet.se

Efter årsmöte, kl. 17.00 – 18.00 är alla välkomna att delta i en överläggning. Markus Hoffman inleder ett överläggningsämne baserat på LRF rapport ”Livsmedelsberedskap, klimat och natur – Kostnader för jordbrukets gröna omställning”. Efter överläggningen äter de som är intresserade en gemensam middag i Uppsala.

Mer information om årsmötet hittar du under medlemssidorna. Om du har betalat årsavgiften för 2024 ska du ha fått ett lösenord. Är du medlem men saknar lösenord? Hör av dig till info@hydrotekniskasallskapet.se så löser vi det.

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.