Ingen resa i år

På grund av rådande Corona-situation skjuter vi på sällskapets traditionsenliga resa som skulle gått av stapeln i höst. Vi planerar att genomföra den nästa år istället. Mer information kring planerna kommer efter sommaren.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. zortilonrel skriver:

    Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

  2. hublot replica skriver:

    i have this 3 stars simply because it is not the same color as the pictures.

  3. zortilonrel skriver:

    You have observed very interesting details! ps decent site. “Justice is the truth in action.” by Jeseph Joubert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *