Vattenarkiv

Länsstyrelserna lanserar nu ett digitalt arkiv över akter inom markavvattning.
De 21 Länsstyrelserna har i dag 150 000 kartor/ritningar och 50 000 akter inom markavvattning i sina arkiv. Det är material som dagligen behövs som underlag. Därför har Länsstyrelserna tagit fram Vattenarkivet där informationen (t.ex. kartor och ritningar) om markavvattningarna finns tillgängliga digitalt. I Vattenarkivet så går informationen att söka både via karta och via område.

Än så har inte alla län digitaliserat sin information men tjänsten innehåller det material som hittills har digitaliserats. Gävleborg och Östergötland län är helt klara och har läst in sin information i Vattenarkivet. På flera andra län pågår arbetet och vattenarkivet fylls på kontinuerligt.

Vattenarkivet

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. zortilonrel skriver:

    I was just looking for this information for some time. After six hours of continuous Googleing, at last I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Generally the top websites are full of garbage.

  2. zortilo nrel skriver:

    F*ckin¦ tremendous issues here. I am very glad to see your article. Thanks a lot and i am looking ahead to touch you. Will you please drop me a e-mail?

  3. I have read some excellent stuff here. Definitely value bookmarking for revisiting. I surprise how much attempt you set to make this type of fantastic informative website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *